Rådgivning innen regnskap

Rådgivning innen regnskap for bedrifter i Østfold

Det er mange ulike elementer som må på plass når man skal drive en lønnsom bedrift, og noen ting føles kanskje enklere å utsette enn andre.

Regnskap er et moment som er viktig for lønnsomheten til bedriften og med god rådgivning vil det være lettere å få oversikten over alle postene.

Lie Bedriftservice AS tilbyr rådgivning innen regnskap til bedrifter av alle typer og størrelser. Vi ønsker å være en støtte for din bedrift og hjelp deg med å få oversikt over alt som gjelder det økonomiske. Kanskje er det lønn og lønnskjøring som stresser deg hver måned, eller er det utsendelse av fakturaer? Opplever du at årsoppgjøret er utfordrende eller at mva er et vanskelig tema? Våre regnskapsførere har bred erfaring og kan besvare alle økonomiske spørsmål.

Autoriserte regnskapførere

Vi er medlem av Regnskap Norge og er underlagt Finanstilsynets godkjenningsordning for utføring av regnskapsførertjenester. Som kunde av oss kan du være trygg på at ditt regnskap er i erfarne hender. Du finner oss i Mysen hvor vi holder til i Ordfører Voldens vei 7.

Ønsker du mer informasjon og rådgivning innen regnskap, ta gjerne kontakt med oss her hos Lie Bedriftservice AS.